Omgeving Maasbree

Verscholen in het mooie Limburgse land te midden van natuurgebieden en nabij de Maas ligt het karakteristieke kerkdorp Maasbree. 
Kenmerkend voor Maasbree is het landelijke karakter en de aanwezigheid van diverse natuur- en landschapsschoon. Niet alleen vanwege aanwezigheid van de diverse natuurgebieden en de Maas met haar landschappelijk kenmerkende uiterwaarden maar ook qua oude monumenten heeft de omgeving van Maasbree veel te bieden dat memoreert aan een rijke en veelkleurige geschiedenis. 

Het kerkdorp Maasbree grenst aan de vroegere Peel en fungeert duidelijk als middelpunt voor de, in de regio aanwezige, agrarische bedrijvigheid. Nabij het groen en de rust van de natuur beschikt Maasbree ook over het moderne leven met een divers gemeenschaps- en verenigingsleven bestaande uit o.a. diverse sport-, recreatie- en buurtverenigingen. Naast de diverse winkels en supermarkten in het centrum zijn er een sporthal en verscheidene sociale voorzieningen aanwezig. 
Maasbree is uitstekend gesitueerd in de nabijheid van diverse dorpen en middels de provinciale weg N275 verbonden met de A73 (Maastricht- Nijmegen) en de A67 (Venlo- Eindhoven) waardoor Maasbree vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar is.

Contact

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
Science Park Eindhoven 5049
5692 EB Son en Breugel
Postbus 30, 5690 AA Son en Breugel
Telefoon: 088-3559400

Janssen de Jong Projectontwikkeling