8 Nieuwbouwwoningen Dormansgoed

< Terug naar Woningtypes In den Bosch Maasbree

NU IN VERKOOP: 8 nieuwbouwwoningen aan de Dormansgoed in Maasbree. Deze woningen hebben verschillende typen en uitbouwmogelijkheden! 

Op de begane grond is de entree, het toilet (hangtoilet) en de grote uitgebouwde woon- annex eetkamer met open keuken. De trap is in de hal gesitueerd. Kenmerkend is de indeling met veel lichtinval, onder andere door de grote gevelpui met glas tot aan peil aan de voor- en achterzijde. Bij de vrijstaande woningen is het mogelijk om een erker te laten realiseren.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer met wastafel, douche en hangtoilet. Optioneel kan men kiezen voor het vergroten van de badkamer en het plaatsen van een ligbad.
De woning beschikt over een ruime tweede verdieping (zolder) welke via een vaste trap bereikbaar is. Deze ruimte is vrij in te delen met bijvoorbeeld een extra kamer en dus multifunctioneel.

Indeling

Interieur

Op de begane grond is de entree, het toilet (hangtoilet) en de grote uitgebouwde woonkamer- annex eetkamer met open keuken. De trap is in de hal gesitueerd. Kenmerkend is de indeling met veel lichtinval, onder andere door de grote gevelpui met glas tot aan peil aan de voor en achtergevel. Bij de vrijstaande woningen is het mogelijk om een erker te laten realiseren. OP de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en hangtoilet. Optioneel kan men kiezen voor het vergroten van de badkamer en het plaatsen van een ligbad. De woning beschikt over een ruime tweede verdieping (zolder) welke via een vaste trap bereikbaar is. Deze ruimte is vrij in te delen met bijvoorbeeld een extra kamer en dus multifunctioneel.

Optiemogelijkheden

De veelgevraagde optiemogelijkheden zijn reeds uitgewerkt. Voor specifieke wensen zijn de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave altijd bespreekbaar.

Kwaliteit en afwerking

De woningen worden afgewerkt met tegelwerk en sanitair (badkamer en toilet), zonder keukeninrichting. Bij het basis tegelwerk is keuze uit meerdere kleuren en mat/glanzend.

Omschrijving

De sfeervolle woningen aan de Dormansgoed betreffen 6 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande hoekwoningen. Deze zijn met verschillende opties te bouwen en hebben verschillende uitbreidingsmogelijkheden!

Ligging

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Opties

  • Zowel type A,B als C hebben de mogelijkheid om de woning optioneel van een uitbouw te voorzien. Daarnaast kunnen woningtype B en C een garage realiseren. Type C en A hebben ook nog de mogelijkheid om aan de zijgevel een erker te bouwen. 
  • De woningen hebben de optie om de badkamer te voorzien van een ligbad.
  • Type B heeft de mogelijkheid voor een dakkapel en/of een velux dakraam op de 2e verdieping. 

Verkoopstatus

Contact

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.
Science Park Eindhoven 5049
5692 EB Son en Breugel
Postbus 30, 5690 AA Son en Breugel
Telefoon: 088-3559400

Janssen de Jong Projectontwikkeling